Neem

contact op met St. Lambert

Hotel, restaurant en brasserie in Helmond

Het hotel ligt aan de grote markt in Helmond. Met uitzicht op de kerk is dit familiehotel de ideale uitvalsbasis voor een vakantie in eigen land, een zakenbezoek of een weekendje weg. Boek uw verblijf in Helmond bij Hotel Restaurant St. Lambert. Vul het contactformulier in of bel 0492-525562.

Reserveren

Adres
Markt 2 5701 RK Helmond
Telefoon
0492 - 525 562
E-mail
info@st-lambert.nl

Altijd geopend. alleen kerstavond, 1e kerstdag en oudjaarsavond dicht. restaurant van 10.30 - 21.30 geopend.

Route en parkeren

Auto
Om Hotel Restaurant St. Lambert te bereiken rijdt u de Kerkstraat in. U stopt voor een verzinkbare paal waarbij u op een knop kunt drukken. U krijgt dan verbinding met de parkeergarage. Zij laten vervolgens het paaltje voor u naar beneden, waarna u verder kunt rijden. Als u bent gearriveerd bij ons hotel, kunt u rustig inchecken en uw bagage op de kamer zetten. Daarna wijzen we u de weg naar de parkeergelegenheid. Mocht u gebruik maken van uw navigatie, toets dan ‘Kerkstraat 54’ in. U vindt ons pal naast de kerk.

Openbaar vervoer
(Zo’n 8 minuten lopen vanaf NS Station)
Loop vanaf het station richting het centrum. Steek over bij de verkeerslichten en ga linksaf de Kasteeltraverse in. Steek de Zuid Koninginnewal over en neem vervolgens de eerste straat rechts (Kerkstraat). Voorbij de kerk aan uw rechterkant ziet u Hotel Restaurant St. Lambert.

Parkeren
U heeft de mogelijkheid om te parkeren in de nabijgelegen parkeergarage Doorneind. Voor het parkeren geldt het reguliere tarief van de parkeergarage.