Franse klasse

uit de keuken van de brasserie

Uit eten in hartje Helmond

Restaurant St. Lambert is van ’s morgens tot ’s avonds de ideale plek om even tot rust te komen, onder het genot van culinaire hoogstandjes. Een kopje koffie, lunch of diner? U bent van harte welkom.

Alleen verse producten

We schotelen u alleen het beste van het beste voor. Zo serveren we dagelijks koffie met vers gebak. Ook alle lunch- en dinergerechten zijn bereid met verse ingrediënten. Onze kaart wisselt regelmatig en bevat steevast een aantal speciale, seizoensgebonden gerechten. Daarnaast serveren we een verrassingsmenu.

Alvast een voorproefje nemen? Bekijk dan alvast onze menukaarten.

Lunch

Plof neer na een wandeling door de stad of een ochtend winkelen en geniet van de lunchgerechten van St. Lambert. Kies voor een gezond broodje of een heerlijk warm gerecht. Alles op onze kaart wordt bereid met verse ingrediënten.

Diner

De chef-kok van Restaurant St. Lambert laat zien dat heerlijke gerechten niet ingewikkeld hoeven te zijn. Eenvoudige, pure gerechten met krachtige smaken vormen een indrukwekkende menukaart. Bekijk hem alvast online.
 

3 of 4 gangen keuzemenu

Het regelmatig wisselende keuzemenu van Restaurant St. Lambert bevat altijd verrassende gerechten van verse producten. Kies voor drie of vier gangen en geniet van de smaakvolle creaties van onze keukenbrigade.

High wine

Klik hieronder voor de high wine.

Uiteraard kunnen wij samen met u de gerechten ook aanpassen.