Evenementen bij

Hotel Restaurant St. Lambert

Hotel Restaurant St. Lambert in Helmond

De zalen van Hotel Restaurant St. Lambert vormen de perfecte setting voor uw bruiloft, feest of evenement. Laat uw gasten in de watten leggen door de culinaire verrassingen van onze chef-kok.

Bruiloft

Trouwen in Helmond? Uw bruiloft bij Hotel Restaurant St. Lambert betekent een tot in de puntjes verzorgde receptie, diner en feest. De sfeervolle uitstraling van de Rembrandt Zaal en de bourgondische gezelligheid van St. Lambert zorgen voor een onuitwisbare herinnering van uw huwelijksdag.

Een gratis overnachting in een hotelkamer maakt uw huwelijksdag helemaal compleet. Uiteraard kunnen ook uw gasten overnachten in ons hotel, zij ontvangen 10% korting.

Meer weten? Neem contact op 

Vergaderen

Ook zakelijk gezien kan Hotel Restaurant St. Lambert veel voor u betekenen. De ruimtes delen we in naar gelang het aantal deelnemers en het soort evenement. Organiseer uw netwerkborrel, workshop, vergadering of congres bij Hotel Restaurant St. Lambert.

We bieden een aantrekkelijk vergaderarrangement inclusief lunchbuffet. In de vergaderruimte kunt u gebruik maken van onze draadloze internetverbinding en beschikt u over een flip-over. Op verzoek kunnen wij ook audiovisuele apparatuur in de zaal verzorgen. 

Sluit uw vergaderdag af met een diner, kies voor een meerdaags arrangement of boek een zaal voor een dagdeel. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Vergaderarrangement

  • Hele dag (van 08.00 - 17.00 uur, vanaf € 29,50 per persoon)
  • Vergaderruimte
  • Hele dag koffie en thee in de vergaderruimte
  • Lunchbuffet inclusief koffie/thee en jus d’orange
  • Flip-over met stiften

Feestarrangement

Vier uw verjaardag, jubileum of ander feest in onze sfeervolle nieuwe Rembrandtzaal. U boekt het 5 uur durende arrangement al vanaf € 32,25 per persoon.

Bij binnenkomst schenken wij koffie of thee. Tegen een meerprijs serveren wij gebak, vlaai of andere zoetwaren. Tijdens het feest schenken wij bier, wijn, mixdrank en de diverse frisdranken (likeuren en gedistilleerd verkrijgbaar tegen een meerprijs).

Gedurende het arrangement lopen we rond met diverse warme en koude hapjes, zoals stokbroodjes met carpaccio of gamba’s en kipspiesjes. Natuurlijk is het ook mogelijk om een buffet of diner hieraan toe te voegen.

Liever een borrel organiseren? We bieden drankafkoop en 5 rondes snacks voor € 27,50 per persoon. Het arrangement is gebaseerd op groepen vanaf 50 personen.