Hotel Restaurant St. Lambert

Onze faciliteiten

Onze prachtige Rembrandt zaal, het snelle internet, ons hotel en onze fantastische keuken maakt dit een fantastische plek voor diverse activiteiten. ’s Ochtends staat het ontbijt voor u klaar als u wakker word en kunt u de dag weer goed beginnen met een gevulde maag.

Gratis WiFi

Recent is onze gehele WiFi netwerk vernieuwd. Hierdoor is er in elk hoekje van St. Lambert fantastisch bereik.

Vergaderruimte

Bij St. Lambert kunt u terecht voor al uw zakelijke activiteiten. Of nou gaat om een bedrijfsfeest of een belangrijke vergadering dan bent u op het juiste adres! Met ons gemotiveerde team zullen wij er alles aan doen om het zo aangenaam mogelijk te maken zodat u de dag zo efficiënt mogelijk kan benutten. Alles wat u nodig kunt hebben is aanwezig: beamer, scherm, microfoon en een geluidsinstallatie.

Restaurant

In ons restaurant kunt u voor alles terecht. Of het nou gaat om een kopje koffie met een gebakje, een zakelijke lunch of u komt heerlijk met een groep dineren, dit kan allemaal. Alles in onze keuken maken we zelf, hierdoor zijn bijna al onze gerechten aanpasbaar.

Ontbijt

Ons ontbijt word door de weeks gereserveerd van 07:00 uur tot 10:00 uur en in het weekend van 08:00 uur tot 10:00 uur. Vers afgebakken broodjes en croissantjes,  zoet en hartig beleg, vers fruit en yoghurtjes, een gekookt eitje,  thee en overheerlijke bonen koffie met daarbij een glas jus d’orange of melk. Precies genoeg om de dag vol energie te beginnen.

Feestzaal

De zaal van Hotel Restaurant St. Lambert vormt de perfecte setting voor uw bruiloft, feest of evenement. Laat uw gasten in de watten leggen met de culinaire verrassingen van ons keuken team en uw bedienen door ons fantastische team aan de voorkant.

Gemiddelde score van 4,2 (Meer dan 350 Google-reviews)

Fijn Hotel voor een nette prijs! Goed verzorgd en schoon. Nog even een biefstuk en zalm gegeten in het restaurant was beide super lekker! Bediening is vriendelijk en behulpzaam.

Hotel, restaurant en brasserie

Dit gezellige hotel ligt nog geen acht minuten lopen van het station van Helmond. Elke zaterdag loopt u zo de markt op vanuit het hotel en dagelijks kunt u genieten van een hapje en een drankje op het terras.

Het restaurant is een feest op zich. De gerechten op de menukaart zijn verrassend en altijd bereid met verse ingrediënten. Bij Hotel Restaurant St. Lambert kan iedere Bourgondiër zijn hart ophalen!

Heeft u vragen?