Hotel Restaurant St. Lambert

Een Helmonds hotel met een rijke geschiedenis

Markt 2, 5701 RK Helmond

Van herberg tot hotel

Hotel Restaurant St. Lambert is al ruim 25 jaar in handen van de zelfde eigenaar.
Dit maakt het dan ook echt ‘de huiskamer van Helmond’. Of  u nou een lekker kopje wilt drinken in de ochtend of heerlijke dineren samen, dit kan allemaal. Iedereen is welkom bij St. Lambert en er is (bijna) altijd tijd voor een praatje.

Het hotel

Alles wat je nodig hebt voor een kort verblijf is aanwezig.  Simpel, maar netjes en schoon, dat is het hotel. Midden in het centrum en dicht bij het station maakt uit uitermate geschikt voor de zakelijke gast. Maar niet alleen voor de zakelijke gast is dit de perfecte uitvalsbasis. Ook is het fantastisch om Helmond te bezoeken. Rondje Helmond op de fiets is een echte aanrader. Met de trein bent u binnen 10 minuten in Eindhoven. En aan het kanaal zit u heerlijk in de zon.

Het restaurant

In ons restaurant kunt u voor alles terecht. Of het nou gaat om een kopje koffie met een gebakje, een zakelijke lunch of u komt heerlijk met een groep dineren, dit kan allemaal. Alles in onze keuken maken we zelf, hierdoor zijn bijna al onze gerechten aanpasbaar.

Jacques Vriens

“Ik was kind in dit hotel
en mocht elke dag
logeren in mijn eigen huis.”

Deze woorden van de bekende schrijver, op het groene bord aan ons pand, zijn bijna niet te missen. Ze maken deel uit van een gedicht, over de jaren die Jacques Vriens in Helmond doorbracht, als bewoner van Hotel St. Lambert.

Gemiddelde score van 4,2 (Meer dan 350 Google-reviews)

Fijn Hotel voor een nette prijs! Goed verzorgd en schoon. Nog even een biefstuk en zalm gegeten in het restaurant was beide super lekker! Bediening is vriendelijk en behulpzaam.

Hotel, restaurant en brasserie

Dit gezellige hotel ligt nog geen acht minuten lopen van het station van Helmond. Elke zaterdag loopt u zo de markt op vanuit het hotel en dagelijks kunt u genieten van een hapje en een drankje op het terras.

Het restaurant is een feest op zich. De gerechten op de menukaart zijn verrassend en altijd bereid met verse ingrediënten. Bij Hotel Restaurant St. Lambert kan iedere Bourgondiër zijn hart ophalen!

Heeft u vragen?