Hotel Restaurant St. Lambert

Frans-Italiaanse klasse in ons restaurant in Helmond

Markt 2, 5701 RK Helmond

Alleen verse producten

We schotelen u alleen het beste van het beste voor. Zo serveren we dagelijks koffie met vers gebak. Ook alle lunch- en dinergerechten zijn bereid met verse ingrediënten. Onze kaart wisselt regelmatig en bevat steevast een aantal speciale, seizoensgebonden gerechten. Heeft u speciale (dieet)wensen of allergieën? Uiteraard kunnen wij in overleg met u de gerechten aanpassen.

Alvast een voorproefje nemen? Bekijk dan onze menukaarten onderaan de pagina.

Lunch

Plof neer na een wandeling door de stad of na een ochtend winkelen en geniet van de lunchgerechten van Hotel Restaurant St. Lambert. Kies bijvoorbeeld voor een gezond broodje of voor een heerlijk warm gerecht. Alles op onze kaart wordt bereid met verse ingrediënten.

Diner

Ga lekker uit eten in Helmond. De chef-kok van Hotel Restaurant St. Lambert laat zien dat heerlijke gerechten niet ingewikkeld hoeven te zijn. Eenvoudige maar toch indrukwekkende, pure gerechten met krachtige smaken staan bij ons op het menu.

High wine

Bij ons kunt u samen met vrienden, familie of collega’s genieten van een heerlijke high wine. Lees hieronder de details van deze luxe vorm van borrelen. 

  • Een aperitief in de vorm van een Prosecco gevolgd door een typisch Italiaans Stracciatella soepje
  • Penne Arabiata, klein pastagerecht ( beetje pikant )
  • Bruschetta
  • Antipasti Italiano: diverse worst- en kaassoorten
  • Petit Grand Dessert
  • Ter afsluiting een alcoholvrije koffie naar keuze
  • De hele middag of avond bijpassende wijnen, rood/wit

 

Wij verzorgen deze middag of avond voor € 39,50 p.p.
Wij serveren de High Wine alleen op reservering en vanaf 4 personen.

Gemiddelde score van 4,2 (Meer dan 350 Google-reviews)

Fijn Hotel voor een nette prijs! Goed verzorgd en schoon. Nog even een biefstuk en zalm gegeten in het restaurant was beide super lekker! Bediening is vriendelijk en behulpzaam.

Hotel, restaurant en brasserie

Dit gezellige hotel ligt nog geen acht minuten lopen van het station van Helmond. Elke zaterdag loopt u zo de markt op vanuit het hotel en dagelijks kunt u genieten van een hapje en een drankje op het terras.

Het restaurant is een feest op zich. De gerechten op de menukaart zijn verrassend en altijd bereid met verse ingrediënten. Bij Hotel Restaurant St. Lambert kan iedere Bourgondiër zijn hart ophalen!

Heeft u vragen?