Hotel Restaurant St. Lambert

Draai u gerust nog een keertje om
in één van onze comfortabele bedden.

Markt 2, 5701 RK Helmond

Mooie kamers om volop te genieten

Hotel Restaurant St. Lambert heeft achttien prachtig ingerichte kamers met aan de muur kunst gemaakt door lokale kunstenaars. 
Alle kamers hebben een eigen badkamer, voorzien van een douche en toilet.

Éénpersoons kamer

Tweepersoons kamer

Ontbijt

Een lekker ontbijt maakt wakker worden nog prettiger. Bij Hotel Restaurant St. Lambert is het ontbijt dan ook bij een aantal tarieven inbegrepen. Verse broodjes, jus d’orange en koffie; dat is pas een goed begin van de dag! Twijfelt u toch nog over het ontbijt? Dan kunt u dit altijd nog bij boeken als u kom inchecken. 

Parkeren

In Helmond zijn er verschillende parkeergelegenheden. Klik op de onderstaande knop voor een overzicht van de verschillende parkeermogelijkheden in het centrum van Helmond.

Gemiddelde score van 4,2 (Meer dan 350 Google-reviews)

Fijn Hotel voor een nette prijs! Goed verzorgd en schoon. Nog even een biefstuk en zalm gegeten in het restaurant was beide super lekker! Bediening is vriendelijk en behulpzaam.

Hotel, restaurant en brasserie

Dit gezellige hotel ligt nog geen acht minuten lopen van het station van Helmond. Elke zaterdag loopt u zo de markt op vanuit het hotel en dagelijks kunt u genieten van een hapje en een drankje op het terras.

Het restaurant is een feest op zich. De gerechten op de menukaart zijn verrassend en altijd bereid met verse ingrediënten. Bij Hotel Restaurant St. Lambert kan iedere Bourgondiër zijn hart ophalen!

Heeft u vragen?