Zalenverhuur voor evenementen in Helmond

Reserveren & Contact

De zalen van Hotel Restaurant St. Lambert vormen de perfecte setting voor uw bruiloft, feest of evenement. Laat uw gasten in de watten leggen met de culinaire verrassingen van onze chef-kok.

Bel ons voor uw feest
Bruiloft

Bruiloft

Gaat u trouwen in Helmond? Uw bruiloft bij Hotel Restaurant St. Lambert betekent een tot in de puntjes verzorgde receptie, diner en feest. De sfeervolle uitstraling van de Rembrandt Zaal en de bourgondische gezelligheid van Hotel Restaurant St. Lambert zorgen voor een onuitwisbare herinnering van uw huwelijksdag.

Een gratis overnachting in een hotelkamer maakt uw huwelijksdag helemaal compleet. Uiteraard kunnen ook uw gasten overnachten in ons hotel; zij ontvangen 10% korting.

Meer weten? Neem contact op
Agenda icon

Evenementen

De volgende evenementen staan bij ons op het programma: 

- St. Lambert organiseert dit jaar op 1e paasdag een uitgebreide paasbrunch voor slechts

€ 18,50 per persoon en voor kinderen t/m 12 jaar € 9,00 per persoon.
Wat serveren wij?

Broodsoorten:
Denk hierbij aan gewoon zacht brood wit/bruin, oerbrood, paasbrood, croissants, zoete broodjes, diverse harde broodjes.

Beleg:
Wij hebben diverse soorten kaas zoals, jonge/oude kaas, komijnekaas, geitenkaas, port salut en provolonen. Op het buffet zullen ook verschillende vleeswaren liggen: Gerookte ham, rosbief, gebraden gehakt en gerookte kip. Ook hebben we nog gerookte zalm, filet americain, paté en diverse zoetwaren.

Koude etenswaren:
Gevulde eieren, yoghurtjes, eiersalade en tonijnsalade.

Dranken:
Aan koude dranken hebben we verschillende smoothies, melk en verse jus d’orange. Wij serveren ook koffie en thee.

Warme etenswaren:
Gekookte eitjes, roerei met of zonder spek. Heerlijke kippenragout en beenham met een heerlijke honing-mosterdsaus en pannenkoekjes.

Heeft u er ook zin in, reserveer dan nu een tafel via mail info@st-lambert.nl of bel ons even 0492-525562. Wij serveren de brunch van 11.00-13.30 uur.