Hotel Restaurant St. Lambert

Heeft u iets te vieren?

Markt 2, 5701 RK Helmond

Zaalverhuur voor evenementen in Helmond

Organiseert u een evenement? Of wilt u gewoon een leuk feestje bouwen?
St. Lambert heeft de perfecte zaal voor u, uitgerust met sfeervolle verlichting en geluidsinstallatie.
Zo kunt u, samen met uw gasten, lekker genieten van het feest, terwijl wij voor de rest zorgen.

Bruiloft

Gaat u trouwen in Helmond? Uw bruiloft bij Hotel Restaurant St. Lambert betekent een tot in de puntjes verzorgde receptie, diner en feest. De sfeervolle uitstraling van de Rembrandt Zaal en de bourgondische gezelligheid van Hotel Restaurant St. Lambert zorgen voor een onuitwisbare herinnering van uw huwelijksdag.

Een gratis overnachting in een hotelkamer maakt uw huwelijksdag helemaal compleet. Uiteraard kunnen ook uw gasten overnachten in ons hotel; zij ontvangen 10% korting.

De zaal

De zaal van Hotel Restaurant St. Lambert vormt de perfecte setting voor uw bruiloft, feest of evenement. Laat uw gasten in de watten leggen met de culinaire verrassingen van ons keuken team en uw bedienen door ons fantastische team aan de voorkant.

Gemiddelde score van 4,2 (Meer dan 350 Google-reviews)

Fijn Hotel voor een nette prijs! Goed verzorgd en schoon. Nog even een biefstuk en zalm gegeten in het restaurant was beide super lekker! Bediening is vriendelijk en behulpzaam.

Hotel, restaurant en brasserie

Dit gezellige hotel ligt nog geen acht minuten lopen van het station van Helmond. Elke zaterdag loopt u zo de markt op vanuit het hotel en dagelijks kunt u genieten van een hapje en een drankje op het terras.

Het restaurant is een feest op zich. De gerechten op de menukaart zijn verrassend en altijd bereid met verse ingrediënten. Bij Hotel Restaurant St. Lambert kan iedere Bourgondiër zijn hart ophalen!

Heeft u vragen?