Hotel Restaurant St. Lambert ligt aan de grote markt in Helmond. Met uitzicht op de kerk is dit familiehotel de ideale uitvalsbasis voor een vakantie in eigen land, een zakenbezoek of een weekendje weg. Boek direct online of bel 0492 - 52 55 62 om een hotelkamer te boeken of een tafel in ons restaurant te reserveren.

Contactgegevens

Hotel Restaurant St. Lambert

Adres

Markt 2
5701 RK Helmond

Telefoon

 0492 - 52 55 62

E-mail

 info@st-lambert.nl

Openingstijden

Wij zijn altijd geopend. Alleen op kerstavond en oudjaarsavond zijn we gesloten.

Ons restaurant is dagelijks van 10:30 - 21:30 uur geopend.

Hoe kom ik bij Hotel Restaurant St. Lambert?

Auto

Om Hotel Restaurant St. Lambert te bereiken, rijdt u de Kerkstraat in. U stopt voor de verzinkbare paal waarbij u op een knop kunt drukken. U krijgt dan verbinding met de parkeergarage. Zij laten vervolgens het paaltje voor u naar beneden, waarna u verder kunt rijden. Als u bent gearriveerd, kunt u rustig inchecken en uw bagage op de kamer zetten. Daarna wijzen we u de weg naar de parkeergelegenheid. Mocht u gebruikmaken van uw navigatie, toets dan ‘Kerkstraat 54’ in. U vindt ons pal naast de kerk.


Openbaar vervoer
Hotel Restaurant St. Lambert is zo’n acht minuten lopen vanaf het station.
Loop vanaf het station richting het centrum. Steek over bij de verkeerslichten en ga linksaf de Kasteeltraverse in. Steek de Zuid Koninginnewal over en neem vervolgens de eerste straat rechts (Kerkstraat). Voorbij de kerk aan uw rechterkant ziet u Hotel Restaurant St. Lambert.


Parkeren

U hebt de mogelijkheid om te parkeren in de nabijgelegen parkeergarage Doorneind. Voor het parkeren geldt het reguliere tarief van de parkeergarage.

Alvast sfeerproeven?