Hotel Restaurant St. Lambert

Neem contact met ons op

Hotel Restaurant St. Lambert ligt aan de grote markt in Helmond. Met uitzicht op de kerk is dit familiehotel de ideale uitvalsbasis voor een zakenbezoek, een vakantie in eigen land, of een weekendje weg. Boek direct online of bel 0492 – 52 55 62 om een hotelkamer te boeken of een tafel in ons restaurant te reserveren.

Openingstijden

Restaurant

Hotel

Stuur een bericht

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Hoe kom ik bij Hotel Restaurant St. Lambert?

Auto

Als u bent gearriveerd, kunt u rustig inchecken en uw bagage op de kamer zetten. Daarna wijzen we u de weg naar de parkeergelegenheid. Mocht u gebruikmaken van uw navigatie, toets dan ‘Kerkstraat 54’ in. U vindt ons pal naast de kerk.

Openbaar vervoer

Hotel Restaurant St. Lambert is zo’n acht minuten lopen vanaf het station. Loop vanaf het station richting het centrum. Steek over bij de verkeerslichten en ga linksaf de Kasteeltraverse in. Steek de Zuid Koninginnewal over en neem vervolgens de eerste straat rechts (Kerkstraat). Voorbij de kerk aan uw rechterkant ziet u Hotel Restaurant St. Lambert.

Parkeren

In Helmond zijn er verschillende parkeergelegenheden. Klik op de onderstaande knop voor een overzicht van de verschillende parkeermogelijkheden in het centrum van Helmond.